vrijdag 31 mei 2013

Tijd voor de boot

Zo, ik ben es de hele boot doorgekropen met een puts, doek en gereedschapskist. Want maandag moet hij er weer fors tegenaan. Alles aangedraaid wat potentieel los kon zitten, stuurautomaat, roeren etc. Maar alles oké. Wel weer een liter water helemaal achterin de boot. Er zit daar een hardnekkig lek, klein beetje maar toch, geen idee waar het vandaan komt en niet goed voor de boot. Verder opgeruimd, de dieseltankjes beter vastgezet. Met de GoPro's lopen spelen. Leuk speelgoed, kaartjes gaan wel hard. En nog een paar uur zitten sturen, heerlijk, zou je vaker moeten doen. Had ik je al verteld dat ik twee blokken Serano ham heb van 800 Gr. Per stuk? Heeeerlijk! Ook weer zo'n grapje van Ko. Kan je aan wennen dat spul:-)

De kleur van het water is hier trouwens geweldig! Superblauw en helder. Filmpje gemaakt van de kielbulb. Die hangt op 2,5 meter diepte, maar je ziet hem alsof er geen water tussen zit. Echt gaaf! Qua zeilen niet zoveel te beleven, boot loopt geweldig: sneller dan de wind! We hadden vanmiddag 6 knopen wind en 6,4 knopen bootsnelheid bij 35 graden schijnbaar, gewoon op de automaat. Dat gekke fokkie van jou doet het dus wel Arjen! 22m2 en sleuren maar. En dan te bedenken dat Nico 200m2 code zero in het vooronder heeft liggen, haha. En Richard heeft ook zo'n apparaat, ben benieuwd hoe we gaan, begreep met de lunch van Henk dat we het helemaal niet slecht doen momenteel.

En aangezien het alweer bijna borreltijd is, kunnen we eindelijk proosten op Seth. Gefeliciteerd jongen!

Drommels!!!! Net met importeren bijna alles van camera 1 weggegooid. Hij vroeg: selectie verwijderen, en ik dacht: selectie ongedaan maken. Niet dus. Gelukkig op camera 2 ook nog een film van de start, alleen naar achteren gericht. Beginnersfout:-( Balen. Van camera 2 alles wel goed gegaan. En mooi materiaal! Supercomputer speeltje. Gewoon nieuwe Coole film maken, genoeg depressies voor. Maar toch balen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten