maandag 17 juni 2013

Dag 21, nog 250 mijl te gaan en thuisfront heeft support nodig!

Hai, net ongelooflijk vette bak pasta weggewerkt met ansjovis en sardines, heerlijk.
Voor de verandering lekkere zeildag hier met goede voortgang en mooi windje, vannacht neemt hij als het goed is net iets teveel toe voor het mooie, maar we kunnen wel wat vallen en dan morgen over de andere boeg ook weer wat meer ruimte. Zoals het er nu naar uit ziet kom ik dinsdagochtend bij de Nantucket Shoals aan. Nog niet helemaal duidelijk hoeveel wind er staat dan, er komt een laag over dat dan weg zou moeten zijn, maar eerst zien dan geloven. In ieder geval is het dan licht en dat is fijn.

Doe braaf mijn arm oefeningen en dat werkt wel, moet niet mijn Paracetamol vergeten, maar voor nu is het dragelijk. Heb nog voor een dag of 3 paracetamol, dat extra doosje was fijn Fem!

Berichten:

Van Thuis:
"Pfffff, hier ben ik er even helemaal klaar mee. Het lijkt wel alsof ik 'instort' iedere keer als ik van een gezellig weekend thuis kom. Heb gewoon geen puf meer om die meiden te vermaken en 20 keer naar boven te lopen om een traantje weg te vegen of een knuffeltje te krijgen. Ben vaak moe-er als het weekend voorbij is dan wanneer het weekend begint.... niet echt handig, want het is wel onwijs gezellig die weekenden weg. Moet vroeg naar bed vanavond."

Stuur d'r wat liefs willen jullie? Heldin is het met die twee kleine krummels!

Van Dick:
"Nou Jac, je zal misschien geen prijs voor deze zeilrace krijgen maar mocht er nog een prijs voor de beste blogger van de race zijn dan wint je die zeker! En dat je die 2e prijs waarschijnlijk misloopt heeft niets met je zeilkwaliteiten te maken. Gewoon pech met het weer op het eind. Op het moment dat die Italiaan finishte lag je behoorlijk op hem voor. Morgen misschien een nieuwe doelstelling, Bart Boosman met de Franschman, 30ft: 22dgn 21h, finish woensdagochtend! Succes, Dick"
Dankjewel man, we gaan ervoor hier, heerlijk zeilen momenteel, maar ik vrees niet genoeg.

Nicole:
"Ha die Jac!
Mooie mijmeringen over dat water! Om een beetje solidair te zijn met de barre omstandigheden die je hebt getrotseerd, zijn wij een weekje naar Terschelling geweest: windkracht 6 tot 8 en heel veel grijze luchten en 14 graden! En dat in Juni! Brrrrr. Terwijl het journaal voor Limburg steeds 22 graden voorspelde....Maar wel fijne zandsessies met Tim gehad, genoeg zand :o)
Heerlijk dat de finish in zicht is en dat het ook nog een wedstrijd is geworden! Het houdt je lekker bezig! Heel veel succes met de laatste nm's en geniet van de finish en de after parties! Winnen smaakt beter, dat geldt voor partijtjes tennis en hockey, niet voor een zeiltocht waar je jaren naar hebt toegewerkt! Onderweg zijn is genoeg...Toch leuk dattie wel op je radar is blijven plakken! :o)
Bak nog een pannenkoek, geniet van de grote beer en geniet van je laatste Ostarnm's!
Groetjes Nicole"

Kijk dat nog eens solidariteit:-) daar houden we van. Nicole komt uit een sportnest waar winnen vroeger denk ik hoog in het vaandel stond of staat en we hebben menig potje tennis om de eer gestreden:-)

Ook leuk:
"Glad you are enjoying the sunny day :)
Kind Regards
Nick Farrell
-
Yellowbrick Tracking
www.yellowbrick-tracking.com"


Haha













Geen opmerkingen:

Een reactie posten